TESTIMONIAL GLA SHAKLEE

1 comment

Sempena bulan Promo GLA Shaklee ni, meh i kongsikan beberapa testimonial GLA Shaklee. Bole baca, manalah tau sama situasi dengan cik akak sekalian, boleh la try untuk selesaikan masalah cik akak... lagipun inilah masa paling sesuai untuk mencuba memandangkan bulan ni promo GLA shaklee kan, bila lagi nak try dengan harga yang berbaloi-baloi kata orang... layanzz...

++++++++++++++++++++++++

Testimonial 1:

Pengguna ni sangat berpuas hati dengan GLA Shaklee kerana datang period setelah 6 bulan tak period. Sebenarnya agak biasa terjadi situasi macam ni bagi ibu-ibu yang fully breasfeed baby... but sumtimes, kita rasa takut gak, manalah tau terus lekatkan.. so better makan GLA untuk stabilkan hormon.

TESTIMONIAL GLA SHAKLEE 1

"Saya nak berkongsi testimoni saya sendiri yang sangat berpuas hati dengan GLA Complex Shaklee. Anak saya Iman Zikir kini berusia 1tahun 3bulan. Selepas nifas, saya ada period 3-4x sahaja. Saya fully breastfeed Iman Zikir. Ramai yang cakap normal untuk ibu yang menyusukan baby. Tapi risau juga dalam hati saya ni. Sehingga bulan lepas saya langsung tak period. Kiranya saya tak period lebih dari 6bulan. Risau juga kalau-kalau hamil. Banyak kali test kehamilan, tetapi tak hamil. Sepanjang bulan lepas saya konsisten makan GLA Complex selama sebulan. Alangkah terkejutnya saya 30/6 saya period. Suami pun terkejut. Tak sangka pula bulan ini promo GLA Complex. Kebetulan betul. Selepas ini perlulah kami suami isteri berhati-hati. Tamat period..masa subur seorang isteri ^____^ Alhamdulillah...segalanya dengan izin Allah. Saya ikhtiar untuk miliki taraf kesihatan yang baik."



Testimonial 2:

Ini pula testimonial pengguna yang mengalami Cyst. Cyst berjaya mengecut dan yang best sekali sebab beliau berjaya pregnant!! Alhamdulillah....

TESTIMONIAL GLA SHAKLEE 2

"As salam, ingin b’kongsi KEGEMBIRAAN member satu opis ni, Dia dah 6 tahun berkahwin dan 2 kali keguguran PUNCANYA adalah CYSTS, CYSTS ni dapat di kesan dgn saiz 9.7cm. Alhamdulillah selepas 6 bulan CYSTS mengecil dan terus mengecil dan kini CYSTS tu dah tiada ZERO (0), AJAIBKAN Berkat pengambilan 2 botol GLA secara konsistant dan juga mengamalkan DIET KARBOHIDRAT.Sekarang member dah pregnant 5 minggu, Happy sangat-sangat. Marilah kita sama-sama mendoakan agar Member ngn baby sihat dan selamat, tak sabar Abg HAKIMI & Adik AMANY nk tunggu kawan baru ni dijangka pertengahan hujung tahun ni."


Testimonial 3:

Puan ni pula sangat happy sebab periodnya dah teratur and no more PMS :)

TESTIMONIAL GLA SHAKLEE 3

"My period juz around the corner. Mcmana saya tau...? Sekarang period amat teratur, sharp on time. Klu dulu jgn harap la... hari sepatutnya ia dtg, kekadang smggu, 2 mggu, 3 mggu lepas tu pun belom tentu lg... 2 bulan sekali biasa la. Sekali klu dia mai, sakit guling2. Mesti berkurung seharian kat umah bertungku dgn air panas (letak dlm mmineral botol tambah skit air sejuk). Alhamdulilah...semua tu dah xde. Semua kerana penangan GLA COMPLEX. Aktiviti berjalan seperti biasa wp datang bulan. Mgkn ada yg merungut dalam hati...hishh apa cite period kat sini? Tp ingat, jgn ambil mudah mslh irregular period sbb ianya boleh mendatngkan kesan2 negetif dlm masa jangka panjang. Masih belum terlambat..."


Testimonial 4:

Mengalami masalah period pain dan kitaran haid yang panjang menyukarkan beliau hamil. Kini, setelah mengamalkan GLA Shaklee, alhamdulillah, masalah selesai dan juga yang paling menggembirakan beliau berjaya HAMIL. Kita hanya mampu berusaha, Allah jua yang mengizinkan. Feel happy for her :)

TESTIMONIAL GLA SHAKLEE 4

"Asslm.. Just nk share experience.. Sy start consume GLA complex on January 2013 sbb ada masalah period pain & cycle period panjang. Sy dah kahwin lebih kurang 4thn 6bln. Baru2 ni sy check upt +ve. Dr ckp dah 6weeks.. Doakan sy selamat bersalin.. "


Testimonial 5:

Period tak datang selama 17 bulan WALAUPUN tak Fully BF? Fuhh.. kedengaran agak menakutkan. Akhirnya setelah consume GLA beliau telah pun berjaya period... yezza, no more worries.



"Pengalaman sendiri. Semenjak lahirkan anak pada bulan November 2011 dulu saya x dtg period sampai sekarang lebih kurang 17 bulan walaupun anak x fully bf. Mula ingat perkara biasa walaupun anak sebelum ni xpernah lambat macam ni. Tp bila dah lama macam ni mula risau sbb badan rasa xsedap dan perut rasa buncit jer bila x period ni. So, saya try la consume GLA Complex dgn tujuan untuk betulkan hormone. Amazingly, hari ketiga consume keluar keputihan yg banyak (mgkin sebelum ni tersumbat kot) dan hari kelima darah period saya keluar. Alhamdulillah. Saya bertambah cinta dengan Shaklee"

++++++++++++++++++++++++

So, ladies... ada nak mencuba tak? Promo akan berakhir 31 Julai ni... rugi tau tak mencuba.
 Harga pun tidak la semahal mana... mahal lagi kot EPO kat farmasi tu. hehe... contact saya if nak tanya2.. i ok jer... :)
___________________________________________

 



Untuk order klik sini:



Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:

Aya Chalo | ID: 889835 | Call/SMS/Whatsapp/Viber 013-8633224

Email: aya.shaklee@gmail.com


OR
Add sy sebagai Friend di FB Aya Chalo
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Banyak testimni kata berjaya...ya saya sendiri bnyk pelanganenyatakan puas hati...alhamdullilah

    ReplyDelete