TESTIMONIAL SET MENGANDUNG SHAKLEE

Leave a Comment
Set Mengandung Shaklee semakin popular. Kenapa popular? sebab mommy-mommy moden dah tau bezakan vitamin sintetik dan vitamin semulajadi, dah tahu nak pilih buah pisang sebenar atau plastik.. mestilah nak buah sebenarkan.. nutrisi terjaga dan selamat dimakan. Begitu juga dengan vitamin shaklee.. 100% semulajadi, halal dan yang paling best sebab berkesan. Bestkan?

So, hari ini, memandangkan saya suka tengok muka baby comey ni, jadi, saya nak kongsikan testimonial mommy dia yang mana beliau telah mengambil Set Mengandung/Kehamilan Shaklee. Yang bestnya bila baca testimonial ni, ada beberapa perkara yang menarik... mungkin kebetulan, tapi tak mustahil terjadi kerana pengambilan vitamin yang konsisten... 

Apa kata beliau:-
1. Mudah bersalin 
2. Pas bersalin susu ibu dah ada! (Bestnyaaa!!)
3. Baby putih melepak... (ni sy sll baca dlm testi mommy yg konsisten amik esp)

Alhamdulillah!

+++++++++++++++++++++++
TESTIMONIAL SET KEHAMILAN SHAKLEE
Baby dia SANGAT comel hokey... <3<3<3

Testimonial daripada Puan E*** N*****

"Salam .. saja nak share pengalaman consume set kehamilan shaklee , sy pregnant anak pertama dan saya x tau perbezaan antara yg consume dan tak consume shaklee, tp mase bersalin hari tu sy kene induce, mmg senang sebab x smpi 2 jam rase sakit dah bersalin, doc dengan sister sendiri bg tau yg saya senang bersalin, nk kata rse sakit bersalin tu lagi sakit rase sembelit .. x sakit sgt la kot.. sebb klu dgr cerita kawan2 semua ngeri2, lepas bersalin nurse suruh susu kan baby. Alhamdulillah susu ade.. anak 1st org kata susu susah nak keluar tp sy ok..sambil menyusu ade nurse tu bg tau bersih anak awak.. putih.. yg ni x leh nak komen jugak sebb sy rase baby mmg keluar putih kan? Bab yg bersih tu lg la sy x tau bersih dr segi ape.. skrg ni nk bg baby menyusu pun x boleh leka takut baby tersedak, banyk kali da minum smpi trbatuk2 dia, susu laju sgt.. kesian.. dan hari ni harike 14 berpntng dan sy terus consume pulak set berpantang add on lecithin.. harap2 boleh kurus balik ;)"

+++++++++++++++++++++++

So, mommy yang nak baby comey lote macam di atas bole la try Set Mengandung Shaklee. Harga memang sangat berbaloi dan sebotol shaklee tu tahan bukan sebulan, tapi 4 bulan. Tak percaya? Ce PM saya.. hehehe...

K la, dah nak balik. Jom balik memasak tuk berbuka.. :)

___________________________________________

 

Untuk order klik sini:


Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:
Aya Chalo | ID: 889835 

Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: aya.shaklee@gmail.com
OR
Add sy sebagai Friend di FB Aya Chalo

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment