SET KESIHATAN LELAKI

Leave a Comment

Umumnya, kesihatan lelaki kurang diambil perhatian berbanding kesihatan wanita. 
Sebagai ketua keluarga, kesihatan lelaki amatlah penting. Tanggungjawab yang besar perlu dipikul menjadikan lelaki haruslah menjaga kesihatan. 

Hari ni nak share tentang PENTINGNYA ZINC dalam kesihatan lelaki, ce tanya diri sendiri ok...

++++++++++++++++++++

Adakah anda tahu bahawa ZINC paling banyak dijumpai di dalam SPERMA? 


Adakah anda tahu bahawa kekurangan ZINC boleh menyebabkan bilangan sperma berkurangan, menjadikan bentuk sperma tidak normal dan mempengaruhi tahap pergerakan sperma?

Adakah anda tahu bahawa ZINC mampu mengurangkan pembesaran prostat?

Adakah anda tahu bahawa ZINC membantu dalam mengurangkan masalah mati pucuk di kalangan lelaki?

++++++++++++++++++++

Jangan biarkan mimpi buruk ini menghantui anda. Mulakan pelaburan kesihatan anda sebelum terlambat.

Dapatkan Men's Vital Health Set daripada saya SEKARANG dengan harga jimat tak terkata!

SET KESIHATAN LELAKI

Antara kebaikannya:-

[/] Memelihara kesihatan prostat
[/] Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
[/] Memelihara jantung yang sihat
[/] Membantu mengekalkan tekanan darah normal
[/] Mengurangkan risiko mati pucuk
[/] Meningkatkan tenaga dan stamina
[/] Mengawal tahap kolesterol yang sihat


___________________________________________



 

Untuk order klik sini:


Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:
Aya Chalo | ID: 889835 

Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: aya.shaklee@gmail.com
OR
Add sy sebagai Friend di FB Aya Chalo

Read More

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR BERDEKATAN ANDA

Leave a Comment

Ramadhan dah nak sampai ke penghujungnya, Syawal pula bakal menjelma...mesti ramai dah yang balik kampung ni kan. Incase stok vitamin anda habis time beraya.. or bila balik kampung nampak parents sakit2 badan, susah jalan, atau tiba-tiba anak demam, or sebagainya, boleh la berhubung dengan rakan Shaklee Independent Distributor berdekatan anda di seluruh Malaysia. Boleh PM diorang terus melalui link di bawah...





SABAH
BANDA SIERRA/KK: Sri Rahayu -https://www.facebook.com/messages/sri.rahayu
DONGGONGON/PENAMPANG: Irayanti -https://www.facebook.com/messages/irayanti.irss
KOLOMBONG/PENAMPANG: Sylvia Yong -https://www.facebook.com/messages/sylvia.yong2
KOTA KINABALU/LAHAD DATU: Asnina -https://www.facebook.com/messages/asnina.asaari
SANDAKAN/BELURAN: Dang Jue Nafsah -https://www.facebook.com/messages/Jue.Nasfah
SEPANGGAR/KOTA BELUD: Sintina -https://www.facebook.com/messages/sintina.tina


SEMENANJUNG
CYBERJAYA/DESA PINGGIRAN PUTRA: Fauziah -https://www.facebook.com/messages/fauziah.abdulrashid

Dari pihak saya juga ingin mengucapkan selamat menyambut lebaran dan berhati-hati walau dimana jua. Semoga Syawal kali ini lebih bermakna buat kita semua...

In Syaa Allah

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

___________________________________________


 

Untuk order klik sini:


Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:
Aya Chalo | ID: 889835 

Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: aya.shaklee@gmail.com
OR
Add sy sebagai Friend di FB Aya Chalo
Read More
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home