TESTIMONIAL MEALSHAKES SHAKLEE

Leave a Comment
MEALSHAKES... akhir-akhir ni ia merupakan vitamin wajib bagi ibu-ibu. Sebab apa? Sebab kesannya yang mervelous sehingga menjilat jari, over la pula. So, hari ni saya nak kongsikan testimonial mealshakes dari ibu-ibu yang telah memberikannya kepada anak-anak mereka, yang best sebab anak jadi lebih sihat dan ceria gitu... layanzzz...


[♥] TESTIMONIAL ANAK SEMBELIT
Pn. Husni:
“Salam kak ira, ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu.”

[♥] TESTIMONIAL ANAK KURANG BERAT BADAN
Customer Pn. Iora: 
“Salam semua. Anak kurang makan dan badan kecil saja..sure orang lain ingat baru setahun..begitu juga salah seorang custumer saya.. Sangat risau mengenai anaknya yang 2 tahun lebih..pelbagai supplemen dh cuba..badan tetap sama dan selera makan tak bertambah. Saya cadangan cuba mealshake dan alhamdulillah 2 hari lepas beliau sms saya seperti ini " Wsslm.. Bru tringt nk msg akk td. Alhamdulillah kak, mkn mkin brselera.. Srnok sy tgk. Kra msk moi kt bby, wat lbh utk dia skali. Kak tau x, msa 1st time sy bg.. Dr pg smpi mlm nk tdo bru brenti mkn, haha. Mkn xbyk, tp xbrenti.. Tgk semput pn da kurg da.. Klu x, btuk ckt ja.. Msti mlarat smpi ssak nfas.. Ni tgk, btuk ckt2 pas2 hlg.. Lega rsa sy kak.. Da lma cri supplement yg ssuai utk ank cmni.. Tqvm kak" ..bagi ibu2 diluar sana masih mencari supplemen untuk anak anda, cubalah mealshake.. Cust saya ni br cuba 2-3 hari dh nampak kesan..”

[♥] TESTIMONIAL ANAK KURANG SELERA MAKAN
Pn. Rima:
“Salam:)semue...ni first time nk wat testimoni,hri ni dh smigu gune Produk mealshake tuk ank sye,nampak sgt perubhn pde die,minum ssu kuat,mkn dhlh xpyah pakse2 lg dh pandai mtk sndri n xblh nmpk ape kite mkn msti die nk..skrg ni saye btul2 prcye ade Produk yg blh mmbntu ank sye,30/5 ni ank sye g tmbg mudh2hn naiklh brt bdnnye hihiiii..........thks pd Kak Yat Hayati krne bnyak mmbntu.....”

[♥] TESTIMONIAL ANAK KULIT SENSITIF
Pn. Yati:
“Assalam..hr ni nak share pasal mealshake. Br 5 hari mkn mealshakes, alhamdulillah dah nampak perubahan..ruam di muka & leher dah hilang..yeay kulit rayyan dah gebus..pipi pun dah chubby blk..^_^”

KENAPA PERLU MEMILIH MEALSHAKES SHAKLEE?

Mealshakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan indeks glisemik (GI) rendah. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. 

Hidangan lazat, berkhasiat serta mudah disediakan ini pasti digemari oleh seisi keluarga kerana ia merupakan:-


• Nutrien asas dalam tumbesaran kanak-kanak
• Memberi tenaga secara konsisten
• Menyokong sistem imun
• Kekalkan kesihatan keseluruahan 
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium.

Mealshakes merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Jom berikan yang terbaik untuk anak anda!!!

Chuppp!! Kalau nak berikan set lengkap untuk anak bole chekedaut kat sini,
 Set Anak Pintar

__________________________
_________________


 

Untuk order klik sini:


Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:
Aya Chalo | ID: 889835 

Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: aya.shaklee@gmail.com
OR
Add sy sebagai Friend di FB Aya Chalo
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment