ALFALFA SHAKLEE YANG MAGIC: HIMPUNAN TESTIMONIAL

Leave a Comment
Salam.. dah lama diriku menyepi dari blog ini. Sempena PROMO ALFALFA yang HOT ittew, saya bawakan KHAS himpunan testimonial pelanggan yang memang sah-sah jatuh cinta dengan kehebatan ALFALFA ni... nak tau? kena baca sampai habis k...

ALFALFA: Menghilangkan Keputihan & Mengurangkan Senggugut

Dari rakan pengedar shaklee Puan Maslinda:
"Salam semua. Testimoni customer saya. 

Beliau mengalami keputihan dan bila period sure sakit teruk..senggugut..saya cadangkan ambil alfalfa dan vitamin e..beliau ambil set bajet dulu...alhamdulillah, sekarang keputihan hilang, senggugut period pun tiada. Beliau siap repeat fullpack terus. Kepada wanita diluar sana yang alami sama seperti customer saya, cubalah set ini. InsyaAllah..lepas cuba terus bercinta dengan Shaklee."

ALFALFA: Untuk KURUS!

Dari Pn.Masz

"Assalam...
Nak kongsi testimoni saya yang terbaru...konsisten Alfafa+lecithin saja...alhamdulillah ada susut.. saya ada ambik cinch+esp tapi tak konsisten sangat kadang seminggu 2-3x je ambik. Seronok dengan perubahan ni...badan rasa ringan perut pun dah tak buncit...berat pun dah ideal.. "


Alfalfa Shaklee
Tq Puan Masz sebab pinjamkan gambar :)

Dari Puan Aina:
"Assalam.. Last 2 months masa lpas raya saya ada share testimonial sy kn.tapi ade yg request gambar sy dgn baby..hihi ni baru je semalam amek gambar & timbang berat.alhamdulillah masih maintain 47KG lg. Pada yg susah hati, takut lps stop consume slimming set shaklee, takut jd bouncing weight tu, jgn susah hati ye.sbb skg ni, lps dpt berat ideal, sy just continue dgn ESP & ALFAFA aje sbb bagus utk breastfeeding & kesihatan luar dlm terutamanya wanita. Masih maintain lg berat badan alhamdulillah even takde dh mkn lecithin utk bakar lemak."

Haaa.. tu ada no.hp Puan Aina kita, kalau nak tanya tips2 bole la whatsapp dia, tapi kalau nak harga Slimming Set berbaloi2 bole beli dr saya, hihi...


Alfalfa Slimming
Tq Puan Aina... selim melim gitue...

ALFALFA: Badan Ringan Bertenaga!

Dari Pn. Aida:
"Salam semua kawan2...hari ini saya nak syer tentang manfaat alfafa ni..saya dah ambil alfafa ni sejak abis pantang feb 2013,hinggalah sekarang...apa yg bestnya dgn alfafa ni..saya dapat rasakan perubahan yg ketara pd tubuh badan saya.saya rasa ringan je,kalau dulu kan seingat saya bila bangun pagi mesti rasa sakit kat tumit kaki..lenguh badan,sakit kepala...tapi sekarang alhamdulilah sgt..masalah tu saya dpt atasi dgn bantuan alfafa.. Sebenarnya pengambilan yg konsisten sgt penting,hasilnya kita dpt bonus iaitu tubuh badan yg sht...tiada yg bermakna seseorang tu kan selain memiliki kesihatan yg baik.."
Tq Pn. Aida atas gambar Alfalfa yang gojess tu :* 

ALFALFA: Sebagai Milk BOOSTER!

Dari Pn. Zalina:
"as salam...nk kongsi pengalaman sendr...
semasa berpantang sy hnya smbung esp dan alfalfa shja(baki dr set hamil) dan kini trs consume esp dan alfalfa...alhamdulillah susu msh ada utk si manja khairur zainal zafril yg kini berusia 6bln...trima ksh Allah...i  shaklee"
Alfalfa Milk Booster
Terima kasih Pn. Zalina suda share gambar EBMnya.. nyummy!

ALFALFA: Atasi Masalah Period Tidak Teratur

Dari rakan pengedar Pn. Azie:
"Customer ni ambil lechitin+alfalfa utk kuruskan badan....TAPI dalam pada nak kuruskan badan, ALHAMDULILLAH period kembali keluar SETELAH berbulan2 tak keluar LEPAS SEMINGGU AMALKAN SET SHAKLEE....gituuuuuuu kann..

Kalau nak tau, PERIOD YANG BERMASALAH AKAN LEBIH TERATUR DENGAN PENGAMBILAN -----> GLA COMPLEX dan AFALFA YEPPP!!! "

Alfalfa Shaklee
Haaa...siap bukti printscreen whatsapp ni haaa.. :)
ALFALFA: Kurangkan ALERGIK sambil kurangkan Lemaks :)

Dari Pn. Yana:

"Esp+alfalfa+lecithin tuk set kurus....sye nie alergi Kulit sejak kecil lagi...bile mkn seafoot msti gatal,kemerahan n bgkak 1badan.....sejak mgamalkan esp pada tahu lepas semasa mgandung ank p1, alhamdulillah alergi kulit dah bkurangan.....bby pun sihat, skrg sye mgambil alfalfa+lecithin, perut pun x buncit n rase ringgan jer...smlm sye mkn seafoot( udang galah + sotong) alhamdulillah dah xder rase gatal kat kulit, kemerahan, bengkak pun xder ....mmg berkesan, kulit pun lembut jer....bgus produk shaklee nie......tq shaklee"

+++++++++++++++

Ok lah.. cukup untuk ini saja buat hari ni. Tadi mencari2 testimonial Alfafla sebagai Kacip Fatimah tak jumpa pula, tapi ada beberapa customer Aya yang mengatakan suami tanya makan apa sebab rasa lain mcm, hihihih.. so paham2 la yer...

So, sempena PROMO, jangan lepaskan peluang untuk try test. Alfalfa ni ada 2 size. Ada 330bj, yang mana sesuai dengan anda yang baru saja nak try test, OR 700bj buat anda si pencinta Alfalfa... dapatkan hari ini dari pengedar anda!


****Kredit to: Group Shaklee GBS atas sumbangan testimonial yang best2 <3

___________________________________________

 

Untuk order klik sini:


Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:
Aya Chalo | ID: 889835 

Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: aya.shaklee@gmail.com
OR
Add sy sebagai Friend di FB Aya Chalo
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment