Promosi Julai Shaklee: Buy 6 Free 1 Vivix

Leave a Comment
Seawal jam 9 pagi tadi saya dapat perkhabaran dari Shaklee Produk Management Team... Seperti yang anda sedia maklum, setiap bulan Shaklee akan membuat Promosi Buy 6 Free 1 produk-produk kesihatan shaklee.. bulan ni tibalah giliran VIVIX.

Promotion July Buy 6 Free 1 Vivix
Ini lah dia Cik Vivix kita :)

Ramai sangat teruja bila dengar tentang Promosi ni... apa tidaknya Vivix merupakan produk TERMAHAL dalam rangkaian produk nutrisi Shaklee iaitu berharga RM 475.00 sebotol, jika mahu beli dengan harga jimat sehingga 20% kena la join ahli ya, pasti berbaloi2, bulan promo ni lagi dapat percuma 1, tu yang semua orang teruja termasuk saya.. hehehe... kalau nak tahu lebih lanjut tentang promo dan bagaimana mahu menikmati harga jimat jangan segan-segan hubungi saya di FB or Whatsapp.

Secara ringkasnya Vivix merupakan produk anti-penuaan yang mendapat sambutan yang begitu memberansangkan. Vivix juga sangat diminati kerana ia merupakan antioksidan yang superb yang membuatkan anda awet muda. Entry akan datang saya kongsikan lebih lanjut apa kelebihan vivix ya... tungguuu...

Info lanjut tentang produk ini boleh diperolehi di SINI.

**Best betul promo ni, shaklee pun macam faham-faham ja semua orang nak cantik di pagi raya.. hehehehe.. vivix - vitamin untuk cantik.



Tempahan melalui shopping cart eSell Shaklee
Klik SINI untuk eSell Customer Guide 
----------------------------------------------------------------------------
Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:


Aya Chalo | ID: 889835 | Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: littlemomo13@gmail.com
FB Page: MyLittleMomo by AyaChalo
FB Page: Vitamin Story
OR
Add Friend di FB saya : Aya Chalo
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment