AYA & SAM BERSANDING KALI KE-2 DI MASTER COORDINATOR CELEBRATION

Leave a Comment
Berdebar-debar bila dapat video ni tadi. Alhamdulillah.. MasCel (Master Coordinators Celebration) atau persandingan percuma saya dan suami untuk kali ke-2 sudah selesai 19 Oktober 2014 lepas bertempat di Pan Pacific Sutera Harbour, Kota Kinabalu, Sabah.

Mesti anda tertanya-tanya apakah Master Coordinator Celebration tu kan? MasCel adalah satu majlis untuk meraikan Pengedar Shaklee yang telah mencapai rank tertinggi di dalam Shaklee. Segala perbelanjaan dibiayai sepenuhnya oleh pihak Shaklee Malaysia. Terdapat 7 rank di dalam sistem perniagaan Shaklee iaitu Supervisor, Senior Supervisor, Coordinator, Senior Coordinator, Key Coordinator, Senior Key Coordinator dan puncak tertinggi adalah Master Coordinator. 

Apa yang bestnya tentang MasCel, selain majlis yang di-sponsor sepenuhnya oleh Shaklee Malaysia, tempat majlis diadakan juga dipilih sendiri oleh Master yang diraikan, ini termasuk ballroom, jamuan makan, penginapan 1 malam dan parking VVIP... sangat best sebab dilayan seperti raja, terasa berbaloi atas segala usaha selama ini, terima kasih Shaklee Malaysia!

 Ok, berbalik semula kepada video ini. Detik bersejarah ini telah dirakam oleh sahabat iReach Family, bro Munzir yang sanggup turun subuh-subuh terbang dari KL ke KK. Terima kasih daun keladi diucapkan... 

Buat empayar Pollux Family, rakan-rakan iReach yang hadir, sidelines, TERIMA KASIH diucapkan kerana sudi memeriahkan majlis kami.

Jumpa lagi di NEXT MasCel :)

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment