JANGAN BELI ESP, JIKA ANDA....

Leave a Comment
Sana sini orang sebut tentang ESP Shaklee ni kan? Tapi tiba-tiba entry ni suruh JANGAN BELI. Biar betul.. hihihi... Kenapa ESP ni popular sangat? Kenapa menjadi HOT SELLER setiap bulan, dan kenapa bila seseorang tu sudah try sekali PASTI akan order berkali-kali-kali-kali? Bagus sangat kah? Best sangat kah? 

HOT SELLER Shaklee ni sebenarnya ada bannnnnnnnyak manfaat. Ia diperbuat daripada SOYA ASLI, tidak disuntik hormon, membesar secara semulajadi, tidak diubah genetiknya SO ia memang original! Malahan proses menghasilkan serbuk ini juga dipantau secara teliti agar terpelihara keasliannya. 

Kualitinya TIDAK SAMA atau tidak sesekali sama seperti AIR SOYA KOTAK yang banyak dijual di kedai runcit, kerana ianya Non-GMO (tidak diubah secara ginetik untuk mempercepatkan tumbesaran dan sebagainya). Ia selamat diminum malahan membekal 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan tetapi sangat penting untuk sistem badan. Protein amat penting kerana ia adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ serta tisu, dan ia merupakan komponen utama kepada hormon. Ini menunjukkan semua organ badan kita memerlukan protein untuk berfungsi.

Tapi.. saya nasihatkan ANDA TIDAK PERLU LAH MENGAMBIL ESP jika anda...

√ Tidak mempunyai JERAGAT
√ Sentiasa BERTENAGA dari pagi hingga ke malam
√ Mempunyai kulit yang CANTIK, TANPA PARUT dan sudah GLOWING
√ Sudah memiliki RAMBUT DAN KUKU yang sihat.
√ TIDAK PERNAH MIGRAIN atau TERTEKAN.
√ SUDAH KURUS!

Promosi ESP Shaklee
Poster ini hampir VIRAL di Fb.. hihihihi...
Kepada anda yang belum sempurna.. dan perlukan "bantuan" daripada makanan tambahan protein seperti ESP ni, bulan ni ada promosi tau.. tapi malangnya akan berakhir 31 Oktober ini...

Tapi jangan risau, anda masih belum terlambat, hubungi saya segera untuk best offer. Khas untuk pelanggan blog ini. Kalau nak tahu lebih banyak tentang apa yang bestnya ESP ni boleh la baca-baca kat sini.

Offernya macam dalam poster di bawah, TAPI kalau nak beli 1 pun boleh. No problem. Contact saya, dan kita deal sampai jadi!

SPECIAL PRICE ESP
Bakal berakhir lagi 2 hari.. sobs!

----------------------------------------------------------------------------
Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:


Aya Chalo 
ID: 889835 
Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: littlemomo13@gmail.com
PM saya di: Facebook

OR

Add Friend di FB saya : Aya Chalo



Pengedar Shaklee Sabah | Pengedar Shaklee Kota Kinabalu | Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment