Kejutan Master Celebration Dari Geng #360, I Love You All, Muahh!

Leave a Comment
Assalamualaikum... tetiba mood Master Celebration (MasCel) muncul kembali, hehe... Pepagi ni baru teringat nak share kejutan dari geng-geng #360 iReach Family. Mengimbas kembali kenangan, sebelum ini kami hanya berkenalan di alam maya, namun semakin erat setelah menjejakkan kaki bersama-sama ke Global Conference Shaklee di Long Beach, California bulan Ogos tu. Selama hampir 10 hari bersama-sama memang membuahkan ikatan persahabatan yang bukan sekadar bisnes tapi hampir semua benda digosipkan. hehe...


Disneyland Shaklee
Beramai-ramai di Disneyland Resort, California, US. Ini la antara wajah-wajah geng #360 (tak termasuk bapak2), hehe...

Terima kasih buat Kak Kep CaptVitamin dan suami yang bertungkus lumus siapkan vclip ni. Katanya, sampai suami terpaksa mencari line internet sehingga ke rumah jiran sebab nak upload. Tq so much, terharu i.. patutpun bila tengok vclip ni time MasCel airmata tidak tertahan-tahan lagi... terasa keikhlasan semua geng #360 yang bersungguh-sungguh siapkan vclip ni. Tq Ida Khairani, Master Lydzar, Master Wan Fatihanum, Master Norhanita, Kak Mia, Master Hadhatina, Nurul Aziyana, Chrysalis Nurul, Master Azrin + Icha, Hazelina, Nenna Ainul Malik, Master Lyna Noh, Kak Kep, Dilla Jalil, Sylvia Yong and my kakak Lin Chalo. 

Semoga persahabatan ini kekal hingga ke hujung dunia! 

Saksikan :)


#360 Special Dedication for #MasCelAyaSam from Hairul Muhammad on Vimeo.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment