MENGAPA OMEGA GUARD POPULAR DI BULAN NOVEMBER?

Leave a Comment
Selamat berhujung minggu uolss... Kepada anda yang kerap "melepak" di media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram mesti hairan kan, apasal la bulan November ni gambar Omega Guard Shaklee kerap muncul di skrin hp/lappy/tab anda kan? Ini kerana bulan yang istimewa ni Shaklee Malaysia menawarkan DOUBLE PROMO yang best! Ok jom lihat apa yang promo tuuuu...

Sebelum ketahui tentang promo Omega Guard ni, meh saya ceritakan serba sedikit tentang vitamin ni. Omega Guard ni suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan, iaitu asid lemak omega 3. DHA dan EPA membentuk Omega 3. 

DHA dan EPA ni adalah asid lemak penting yang tidak dihasilkan oleh badan so kita perlu dapatkannya daripada makanan tambahan samada daripada makanan antaranya ikan laut dalam seperti ikan salmon dan ikan kod, agak-agak dalam seminggu berapa kali kita makan ikan-ikan ni? hehe..

Bila kita sebut DHA dan EPA mesti teringat dengan OTAK kan? Kalau seperti saya, kalau nak pilih susu formula untuk anak-anak, saya mesti nak cari susu yang kandungan DHA dan EPA nya lebih tinggi diantara susu yang harga lebih kurang di pasaran. Sebab apa? sebab saya nak anak-anak saya bijak. Itu dulu, tapi sekarang lebih mudah, saya just bagi anak-anak saya telan Omega Guard. Mudah dan diorang kunyah seperti gula-gula :)

Sambung sikit lagi. 60% daripada otak kita diperbuat daripada lemak. Kebanyakan lemak ni diperbuat daripada DHA, thats why DHA sangat penting dalam pertumbuhan otak yang sihat.

Antara manfaat utama pengambilan Omega Guard ini adalah:
1. Perkembangan dan pertumbuhan otak yang cergas dan sangat membantu di dalam pembelajaran.
2. Pertumbuhan retina mata dan visual yang baik.
3. Untuk pertumbuhan saraf.

Selain itu, Omega Guard juga;-
- Mengurangkan lemak jahat triglycerides.
- Mengurangkan risiko sakit jantung dan saluran darah tersumbat.
- Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.
- Mengurangkan bengkak gout (omega 3 merupakan anti-radang)
- Mengurangkan risiko tekanan perasaan dan alzheimer.
- Mengurangkan risiko kencing manis, sakit sendi dan juga kanser.

Siapa yang boleh mengambil Omega Guard ni?
- Kanak-kanak
- Ibu mengandung (Trimester kedua ke atas sahaja dengan konsultasi yang betul)
- Pelajar
- Dewasa yang ada risiko penyakit di atas.

----------------------------

So, jom ketahui apa Promo bulan ini :)

PERTAMA: Omega Guard Buy 6 Free 1 Promo

Apa kelebihan yang anda dapat jika membeli 1 Set Promo ni?

Dapat 1 botol PERCUMA Omega Guard (Bernilai RM136)

Keahlian Shaklee PERCUMA dan terus nikmati harga AHLI Shaklee (Jimat sehingga 33% daripada harga runcit)

Layak Cash Bonus pada 15hb Disember 2014 (masuk terus ke akaun anda!)

Mendapat FREE consultation seumur hidup daripada saya.

Dimasukkan ke dalam Group FB Exclusive untuk pelbagai info kesihatan dan bisnes (manalah tau nak try cari extra income kannn??)

Menjadi orang PERTAMA yang tahu PROMO Shaklee pada setiap 1hb!

Best ka tidak? Tentu seronok kan... anda dapat suplemen TERBAIK dan juga dapat "mama" shaklee TERBAIK seperti saya. *wink wink*

Tapi kalau tak mau beli yang ni anda juga bole menikmati harga JIMATTTTT bulan ini, iaitu promo yang ke-2.. jom skroll bawah...


Promosi Shaklee
Promo November 2014: Omega Guard, Buy 6 Free 1
KEDUA: Omega Guard Buy 2 and Get 5% Off

Promo ni 1st time Shaklee Malaysia buat. Sebelum-sebelum ni tak pernah lagi. Apa yang bestnya bila anda Beli 2 Botol Omega Guard, anda akan menikmati 5% diskaun! Jimat sangat untuk #ShakleeEffect yang berbaloi tauu... 

DHA EPA
Promo November 2014: Buy 2 & Get 5% Off

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK NIKMATI PROMO...
Nak berkenalan dengan Omega Guard dengan lebih lanjut sila klik link Omega Guard ni.

----------------------------------------------------------------------------
Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:


Aya Chalo 
ID: 889835 
Call/SMS/Whatsapp 013-8633224
Email: littlemomo13@gmail.com
PM saya di: Facebook

OR

Add Friend di FB saya : Aya Chalo

Pengedar Shaklee Sabah | Pengedar Shaklee Kota Kinabalu | Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment