Jerawat Teruk Selama 7 Tahun Akhirnya Sembuh Dalam 4 Bulan

1 comment
Masalah jerawat merupakan masalah kulit yang kebiasaan dialami oleh remaja. Namun, masalah jerawat yang kritikal akan memberikan kesan yang besar kepada keyakinan diri, malu bertemu orang, membuatkan diri sering menyendiri.

Cubalah SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE untuk kulit bebas jerawat
Masalah jerawat yang sering menghantui remaja mahupun dewasa

Cubalah SET JERAWAT SHAKLEE. Produk semulajadi dan berkesan
Penyebab Berlakunya Jerawat

Jerawat yang tidak dirawat akan meninggalkan parut yang sangat hodoh dan lebih teruk jika menjadikan kulit muka rosak, berlubang-lubang dan sangat sukar untuk dipulihkan semula.

Hari ini saya mahu kongsikan Rahsia Kulit Berseri seorang pengguna Shaklee yang merana selama 7 tahun akibat penggunaan produk yang kemungkinan mempunyai bahan kimia.

Kesannya beliau hilang keyakinan diri dan menjadi sangat malu untuk berjumpa rakan, keluar bekerja dan bertemu orang ramai.

Disebabkan itu, beliau mencari pelbagai ikhtiar untuk memulihkan semula keadaan wajahnya seperti pergi facial, masker dan mencuba pelbagai produk yang ada di pasaran. Namun kesannya bertambah buruk.

Akhirnya beliau berjumpa dengan produk shaklee. Setelah menggunakan produk shaklee selama 3 ke 4 bulan, jerawat akhirnya kering, namun masih meninggalkan parut.

Kali ini beliau mencuba produk Vitamin E untuk menghilangkan dan menyembuhkan parut. Dalam tempoh 4-6 bulan penggunaan, parut semakin kurang dan menghilang.

Sehingga ke hari ini beliau menggunakan Vitamin C, Collagen, GLA dan Set Penjagaan Muka Nutriwhite.

Setelah 7 tahun pencarian produk yang betul-betul sesuai, akhirnya beliau produk yang sesuai dengan kulit beliau. Anda boleh lihat sendiri wajah beliau di dalam video di bawah.

-----------

Hari tu berjumpa dengan beliau semasa Bengkel Train The Trainer Shaklee, wajahnya sungguh gebu, putih, mulus tanpa jerawat. Subhanallah tidak percaya bila menonton kisah Shaklee Effect beliau ni.

Rasa nak telan Collagen sekarang juga, tapi nasib baik tengah mengandung. :)

Apa-apa pun video ni memang sesuai sangat dengan PROMOSI bulan ni. Promosi berganda Disember 3 Produk Kecantikan Shaklee. Wajib cuba bulan ini jika anda ada masalah seperti cik Nur Farizan ni.

Selamat menonton kisah beliau!


Aya Chalo | 013 863 3224 | Pengedar Shaklee Sabah | Pengedar Shaklee Kota Kinabalu | Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment: