Promosi Bukan Alang-Alang Shaklee Untuk Februari 2015: 4 Dalam 1 Weh

Leave a Comment
Haloo Vitamin Loverss...

Lamanya tidak update blog ni, mak buyung mengalami simptom-simpton elergic buka lappy beberapa minggu, hihi.. maaf ya :). So hari ni saya nak update Promosi Hot 4 dalam 1 Shaklee pada bulan Februari 2015 ni. Memang vitamin best-best semua, dan promo berakhir 28 Feb 2015 ni.

So, apa benda promo 4 dalam 1 Shaklee kali ini, jeng, jeng...

Jangan lepaskan peluang untuk beli vitamin ketika promo.. anda semua bijak-bijak belaka kan?

Promosi Shaklee
Buy 3 Free 1: Vitalea For Children & AJHT
Beli 1 pun pasti berbaloi-baloi

Promosi Shaklee
Twin Pack Promo, Buy 2 Get 5% Off: Ostematrix dan Vitalea
Beli 1 pun pasti berbaloi-baloi

Promosi Shaklee
Buy 6 Free 1: Ostematrix dan Vitalea
Beli 1 pun pasti berbaloi-baloi

So kita ada 4 produk yang promo iaitu;

1. Vitalea With Iron Formula


  • Merupakan Multivitamin dan Multimineral yang pertama di dunia yang melengkapkan nutrisi harian.
  • Mengandungi 28 vitamin dan mineral penting untuk fungsi maksimum badan.
  • Siapa yang memerlukan Vitalea ni? Anda yang kerap berasa cepat penat, lenguh-lenguh, stress, kurang bertenaga, kurang sihat, vitalea ni boleh membantu.
  • Jika anda ibu hamil pun sangatlah sesuai mengamalkan vitalea sebab ianya lengkap dengan iron yang diuji mudah diserap oleh badan. Ya la kan, kalau makan vitamin di luar sana, tapi tidak menyerap dengan sempurna sama gak bohong. Mueheheh... betul kan? So pastikan mengambil vitamin yang dijamin berkesan dan semulajadi pula tu. :)


2. Ostematrix


  • Orang kata Ostematrix ni bukan sekadar kalsium. Sebab selain kalsium ia juga mengandungi Magnesium, Vitamin D, Boron, Mangan, Kuprum dan Zink yang terbukti secara klinikal menyerap dengan mudah di dalam badan dan tidaklah berkumpul di dalam buah pinggang (bahaya kalau termendap di buah pinggang weh).
  • Kalsium diperlukan untuk kesihatan tulang, otot, ligamen.
  • Magnesium pula penting untuk mengasimilasikan (bahasa rakyat marhaen lebih kurang maksud "menyerap") kalsium ke dalam tulang serta menguatkan tulang.
  • Vitamin D berfungsi untuk meransang penyerapan kalsium.
  • Boron membantu dalam metabolisma tulang.
  • Mangan, Kuprum dan Zink mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan tulang.
  • Jangan after dah terkena Osteoporosis baru nak start makan, dah terlambat ok.
  • Siapa yang perlu Ostematrix ni? - Ibu mengandung, wanita, lelaki, sesiapa yang selalu lenguh-lenguh dan penat, ada masalah sembelit, ada masalah sakit pinggul dan belakang, sering cramp dan penghidap gastrik.

3. AJHT

  • Merupakan nutrien untuk sendi yang sihat.
  • Ia menyokong keselesaan sendi, bertindak sebagai kusyen dan memelihara tisu penyambung yang sihat.
  • Perbezaan dengan jenama lain di pasaran adalah ia mengandungi ekstrak Boswelia, bebas kondroitin, ekstrak jagung (glukosamina), mengandungi vitamin c serta zink, mangan dan kuprum. Ianya 100% formula sayur-sayuran sesuai untuk vegeterian.
  • Siapa yang memerlukan AJHT? Lelaki dan wanita yang mencari produk semulajadi untuk mengekalkan kesihatan sendi. Orang muda yang mempunyai gaya hidup lasak dan aktif, warga tua yang mengalami sakit-sakit sendi.

4. Vitalea For Children (VFC)

  • Multivitamin dan Multimineral paling selamat untuk anak-anak dan kembali dengan formula baru.
  • Membekalkan 18 vitamin dan mineral penting untuk memenuhi 100% keperluan harian kanak-kanak.
  • Vitamin Power - membekalkan 100% vitamin C, D, E dan kesemua 8 jenis Vitamin B.
  • Rasa manis semulajadi yang tidak merosakkan gigi, tidak mengandungi perisa tambahan dan bahan pengawet.
  • Mudah dikunyah. Bebas Gluten dan berperisa anggur.
  • Nutrisi lengkap untuk anak-anak sangat penting untuk menyokong pembesaran, kesihatan tulang, gigi dan badan yang sihat.
  • Siapa yang memerlukan VFC? Kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas. Kalau nak bagi anak 2 tahun ke atas pun boleh asalkan dia dah pandai mengunyah.
Vitamin Kanak-kanak Shaklee
Vitamin HARUS ADA untuk anak-anak anda.
-------
Ok, settle.
If nak tanya-tanya or nak order boleh whatsapp terus ke 013 863 3224 (Aya Chalo) or bole pm saya di facebook page MyLittleMomo by Aya Chalo keh.. nak tinggalkan komen di sini pun bole-bole ajer... Take care semua!


Pengedar Shaklee Sabah | Pengedar Shaklee Kota Kinabalu | Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia
Read More
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home