Bosan Minum Air Kotor Setiap Hari? Wujudkah Penapis Air Mobile dan Tanpa Elektrik?

1 comment
Yucks, apa rasa air ni? rasa seperti payau semacam, kuat sangat bau klorin, rasa macam racun... Pernahkah anda mengalami situasi ni? Kekadang air berwarna sedikit coklat. Bila dah masak di dasar air tu terdapat kotoran, sanggup nak minum? 


Penapis Air Jimat


Tentu tak sanggup tapi terpaksa sebab tiada budget nak beli penapis air yang beribu-ribu di luar sana kan? nak sewa pun tak mampu juga sebab komitmen bulanan dah tinggi pastu kena fikirkan kos untuk maintenance pula.

Takkan nak beli Drinking Water setiap hari kan? Botol kecik 500ml tu pun dah seringgit. Cukupkah nak minum air 500ml sehari? Sehari atleast pun kita minum 1-2 liter air. Tu belum lagi untuk minuman suami, anak-anak kecik, memasak? Fuhhh... 

Penapis Air Terbaik
Tahukah anda, 3.575 juta orang mati setiap tahun
disebabkan penyakit yang berkaitan dengan air?
Tahukah anda, antara risiko meminum air tercemar dengan bahan beracun seperti trihalometana, klorofom, logam berat seperti plumbum, pencemaran pertanian seperti benzena dan pencemaran industri seperti atrazin yang terdapat di dalam air paip menyebabkan masalah hati, buah pinggang dan masalah saraf?

Selain itu ia turut menyebabkan tahap IQ yang rendah, lembap dalam pembelajaran serta pertumbuhan yang tidak sihat, ia juga menyebabkan masalah kesuburan dan meningkatkan risiko kanser. Inilah kenyataannya.

Betapa penatnya buah pinggang setiap saat bekerja keras untuk memproses air kotor ni.

Alangkah bestnya kalau ada di dunia Penapis Air yang memberikan nilai terbaik dan mempunyai ciri-ciri berikut...

✔ Jimat yang cuma bernilai beberapa sen untuk seliter air

✔ Tidak perlu disambungkan kepada ELEKTRIK, dah jimat elektrik kan?

✔ Air tidak perlu dimasak. Hanya perlu tuang dan tada!! Air bersih sedia untuk diminum

✔ Tidak perlu diservis. Hanya perlu tukar penuras bagi setiap 80 gelen air (303 liter). Indicator automatik tersedia pada jug. Indicator pada jug akan menunjukkan bila masa untuk menukar penuras, Bijak kan? Tambahan, empat penuras TERSEDIA untuk lebih jimat. Satu penuras (filter) untuk 4 bulan. Wow!

✔ Senang dibawa ke mana jua. Bawa ke opis? bawa balik kampung? kampung tiada elektrik? No Problem. Jug ni tidak perlukan kuasa elektrik.

✔ Mampu menapis 99% bahan tercemar yang ada di dalam air termasuk KLORIN dan PLUMBUM! Pasti buah pinggang anda tersenyum. hehe...

Adakah anda tahu, Penapis Air Shaklee memenuhi ciri-ciri penapis air yang ada di atas. Ianya memenuhi kriteria yang anda inginkan disamping memberikan nilai pada wang anda. 

Di bawah info lengkap tentang Penapis Air Get Clean Water Shaklee. Lihatlah perbezaannya.


Memperkenalkan Penapis Air Shaklee Iaitu Get Clean Water Pitcher
Pengedar Shaklee Kota Kinabalu
Risiko Meminum Air Yang Tercemar
Pengedar Shaklee Kota Kinabalu
Antara sebab mengapa anda harus memiliki Penapis Air Terbaik ini :)

Penapis Air Coway
Perbezaan Penapis Air Shaklee Yang Ohsem
Perbandingan dengan jenama terkemuka yang lain
Penuras Air Shaklee
Bukti ujian yang dijalankan ke atas produk dalam mengurangkan Klorin, Bau, Rasa dan Bahan Berbahaya.

Satu Set Get Clean Water Pitcher ini lengkap dengan;-

  • Tiga Penuras Air (Water Filter)
  • Housing Kit 
  • Satu Jug Air termasuk Satu Penuras Air di dalamnya 
Oleh itu, jika anda membeli 1 Set Penapis Air ini, anda akan mendapat Empat Penuras Air yang mana setiap satunya mampu menapis 303 Liter Air yang dianggarkan cukup untuk membekalkan air bersih selama 4 bulan. Bayangkan, empat filter itu tahan untuk setahun dan anda hanya perlu membelanjakan lebih kurang RM 38 sebulan (jika mendaftar sebagai ahli kos yang dikeluarkan jauh lebih rendah) untuk water pitcher ini. 

Jika keempat-empat filter telah digunakan, anda boleh membeli Filter sahaja. Mudahkan?


Kalau nak tau lebih lanjut tentang harga terbaik Penapis Air Shaklee atau apa-apa pertanyaan, sila hubungi saya. Take Care!



Aya Chalo | 013-863 3224 | The Founder of Pollux Family
Pengedar Shaklee Sepanggar | Pengedar Shaklee Kota Kinabalu | Pengedar Shaklee Sabah
Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Mahu menjadi AHLI @ PENGEDAR Shaklee? Ketahui Cara Menjadi Ahli Shaklee Di Sini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Senang guna water pitcher ni. Boleh bawak ke mana-mana :)

    ReplyDelete